Our Activities

The Secretary-General of the International Organization for Human Rights

The Secretary-General of the International Organization for Human Rights, the special  Life member  Over seas of the United Nations Association of Sri Lanka  ambassador, Ali Aqeel Khalil,  dole out food rations to a number of Siryan & Lebanies   families in the name of the International Organization for Human Rights .
( لن تنالوا البر حتى تنفقوا مما تحبون وما تنفقوا من شئ فأن الله به عليم) صدق الله العظيم.
لأننا نؤمن بالإنسان بعيداً عن طائفته وجنسيته.
قام الأمين العام للمنظمة العالمية لحقوق الإنسان العضو الخاص في جمعية الأمم المتحدة ( فرع سيرلانكا ) السفير الأممي علي عقيل خليل بزيارة مخيمات اللاجئين السوريين في منطقة الجنوب بتوزيع حصص تمونية على عدد من العائلات السورية واللبنانية في كافة المناطق اللبنانية بإسم المنظمة العالمية لحقوق الإنسان ورابطة
أبناء الأرض وحقوق الإنسان.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Translate »