Wednesday , May 18 2022
Home / Our Activities / Sunday 3 Mar of Ramdan

Sunday 3 Mar of Ramdan

The Secretary-General of the International Organization for Human Rights,WSA, the special  Life member  Over seas of the United Nations Association of Sri Lanka  ambassador, Ali Aqeel Khalil,  dole out food rations to a number of Lebanese and Syrian families in the Naameh and Jiyyah area in the name of the International Organization for Human Rights and the United Nations Association of Sri Lanka

اليوم الاحد 3 ايار 9 من رمضان

قام الأمين العام للمنظمة العالمية لحقوق الإنسان

العضو الخاص في جمعية الأمم المتحدة ( فرع سيرلانكا ) السفير الأممي علي عقيل خليل بتوزيع حصص تمونية على عدد من العائلات  اللبنانية والسورية في منطقة الجية الناعمة و عرمون بأسم المنظمة العالمية لحقوق الإنسان وجمعية الأمم المتحدة ( فرع سيرلانكا)

 

Check Also

إستقبل الامين العام للمنظمة العالمية لحقوق الانسان السفير الاممي علي عقيل خليل في مقر إقامته في سورية فريق المنظمة المعتمد في سورية حيث نقل لهم تحيات سفراء المنظمة في العالم

وفي البداية شكر الامين العام فريق المنظمة وفريق الاعداد والاخراج لرسالة سلام وأثنى على هذا …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »