Friday , September 25 2020
Home / Our Activities / Sunday 3 Mar of Ramdan

Sunday 3 Mar of Ramdan

The Secretary-General of the International Organization for Human Rights,WSA, the special  Life member  Over seas of the United Nations Association of Sri Lanka  ambassador, Ali Aqeel Khalil,  dole out food rations to a number of Lebanese and Syrian families in the Naameh and Jiyyah area in the name of the International Organization for Human Rights and the United Nations Association of Sri Lanka

اليوم الاحد 3 ايار 9 من رمضان

قام الأمين العام للمنظمة العالمية لحقوق الإنسان

العضو الخاص في جمعية الأمم المتحدة ( فرع سيرلانكا ) السفير الأممي علي عقيل خليل بتوزيع حصص تمونية على عدد من العائلات  اللبنانية والسورية في منطقة الجية الناعمة و عرمون بأسم المنظمة العالمية لحقوق الإنسان وجمعية الأمم المتحدة ( فرع سيرلانكا)

 

Check Also

حارس القدس قصة حياة المطران ايلاريون كبوجي الذي يعرض الآن على شاشة الميادين

‏أنا عربي النسب .. أنا فلسطين وطني .. أنا القدس قلبي .. أنا حيفا بلدي …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »